Ja comença Instagram a oferir pàgines per negocis

  05 maig 2016 | Blog | Comentaris: 0

Instagrama ha començat a provar l’opció d’oferir a companyies i organitzacions pàgines especials en les que poden oferir més detalls e interactuar amb els seus clients i usuaris de forma més còmoda, quelcom similar a les pàgines de marca de Facebook o Facebook Brand Pages. Un botó de contacte, accés a mapes, direccions i la possibilitat de destacar la categoria o experiència dels responsables de màrqueting de dites entitats i qui estigui interessat a treure beneficis més específics en la xarxa fotogràfica.

perfiles-empresa-instagram

En alguns Blogs ja han compartit captures de pantalla amb les novetats que, com era d’esperar, només està disponible per un petit grup de marques.

En aquestes imatges és poden apreciar com destaca un enorme botó de “Contacte” com a principal diferenciador respecte als perfils usuals, com es llença una Interface de mapes al indagar per la seva ubicació i direccions en cotxe, i també com és diferències les categories d’empresa a la que pertany l’organització, lo que en un futur podria resultar pràctic als usuaris per apuntar-se a les publicacions exclusives de certs temes.

Un Slider amb fotografies e imatges recents de la marca és mantindrà en la part inferior, la resta de l’aparença no prestarà majors diferències.  Encara poden passar varies setmanes abans de veure el funcionament en totes les empreses que actualment s’estan promocionant a Instagram.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Trackback URL: http://mediatic.cat/ja-comenca-instagram-oferir-pagines-negocis/trackback/

Deixa una resposta!

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *