Les fotos en 360 graus arriben a Facebook

  13 juny 2016 | Blog | Comentaris: 0

Facebook està apostant-ho tot per la realitat immersiva. De fet, acaba d’anunciar que els usuaris podran compartir fotos en 360 graus a la xarxa social. Per a això, només hauran de capturar una imatge amb les aplicacions 360 Photo App o 360 Camera i pujar-la al seu perfil.

facebook-360

Per identificar aquest tipus d’imatges en el News Feed, solament cal fixar-se  en la icona d’una brúixola en la part superior dreta de la fotografia. Llavors, els usuaris podran explorar la foto arrossegant-la o movent el seu mòbil. A partir d’avui ja es podran veure fotos en aquest nou format en Facebook, encara que la companyia encara està treballant perquè cada usuari pugui compartir les seves pròpies imatges en 360.

A més, les imatges de Facebook en 360 graus també es podran explorar en realitat virtual amb el Samsung Gear VR, impulsades per Oculus. Els usuaris podran posar-ho a prova fent clic en el botó de “Veure en Realitat Virtual” en la finestra superior esquerra. Així, després de col·locar el telèfon en manera VR, podran experimentar la fotografia en un entorn de realitat virtual totalment immersiu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Trackback URL: http://mediatic.cat/fotos-360-graus-arriben-facebook/trackback/

Deixa una resposta!

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *