L'agència

A Mediàtic som una agència de comunicació dinàmica, fresca i creativa que oferim solucions de màrqueting a personalitats, empreses i institucions que vulguin posicionar la seva marca o incrementar la seva notorietat.

“Escull una feina que t’agradi i no hauràs de treballar ni un dia de la teva vida”.

Hem nascut a Badalona, Barcelona, però venim d'arreu i ens sentim d'arreu. No busquem etiquetes només oferim solucions de negoci; trobem idees creatives que canviïn el món, impulsem diàlegs que uneixin les persones.

Creiem que tota empresa, marca o client pot arribar a ser tant gran i mediàtic com vulgui. No hi ha aneguet lleig que no pugui convertir-se en un cigne. A Mediàtic pensem que a vegades, són aquests aneguets, els més petits, els més humils i els més treballadors, els que canvien el món.

Manifest

A Mediàtic creiem en les idees líquides, que no coneixen diferències entre mitjans offline i online. Una idea bona és capaç d'adaptar-se a qualsevol plataforma i, per això, no apostem per l'especialització.

A Mediàtic oferim les solucions adequades als problemes plantejats, i les resolem de la forma més eficaç pel client, i no per a nosaltres. Mediàtic és una agència de serveis plens que farà el possible per entendre, plantejar i oferir-te allò que necessites.

A Mediàtic ens agrada comunicar-nos. El nostre equip està format per persones: ni números, ni lletres. Mediàtic és un grup jove, dinàmic i fresc preparat per tot el que se'ns pugui presentar.

A Mediàtic treballem de forma conjunta, dins l'equip i amb els clients, perquè creiem que com més humanes siguin les idees, i més properes siguin de qui les ha d'escoltar, més eficaces seran.

imatges-01

L'equip

Jordi Alcover

Jordi Alcover

Founder

Carlos Cuesta

Carlos Cuesta

Web Developer

Front End developer based in Barcelona, Spain. Working at Mediàtic. Coding addicted that enjoys building things with code, I like design, tecnhology and I ♥ OpenSource.

Pau Marín

Pau Marín

Graphic Designer

Uneix-te

Uneix-te a l'equip

Envia'ns el teu CV